Welkom bij Rijschool Haaima

Wij helpen je graag bij het behalen van:

Over Rijschool Haaima

Snel en voordelig je rijbewijs halen, dat wilt iedereen. Maar Rijschool HAAIMA biedt veel meer dan dat. Met een continue hoog slagingspercentage is het halen van jouw rijbewijs altijd onze prioriteit en ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit rijlessen. Rijschool HAAIMA staat al sinds 1980 garant voor professionele rijopleidingen in Hoofddorp en de Haarlemmermeer. Naast autorijlessen verzorgt Rijschool HAAIMA motorrijlessen, bromfiets rijlessen en theorie cursussen.

Met een deskundige rijinstructeur die zijn vak verstaat, weet je bij Rijschool HAAIMA zeker dat je een rijopleiding op maat krijgt en je goed voorbereid het rijexamen in gaat. Op onze site vind je nuttige informatie over de rijopleidingen, de tarieven en lespakketten bij Rijschool HAAIMA. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie of een proefles

Proefles aanvragen

Ben jij klaar om te starten aan je rijopleiding bij Rijschool HAAIMA! Maak dan nu een afspraak voor een eerste rijles door te bellen of een Whats’app te sturen naar 06-55 11 22 80. Je kunt uiteraard ook contact opnemen via het contact formulier op onze site. In dat geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.